آموزش حذف تاریخچه RUN پیشنهادی در ویندوز

نوع شبكه موبایل
آموزش انتخاب و تنظیم نوع شبكه موبایل
فروردین ۱۸, ۱۳۹۵
مودم روتر وایرلس
فیلم آموزش راه اندازی مودم روتر وایرلس ADSL
فروردین ۲۱, ۱۳۹۵
نمایش همه
حذف تاریخچه RUN

deleting run auto suggest history

آموزش حذف تاریخچه RUN پیشنهادی در ویندوز:

اگر از کاربران حرفه ای ویندوز باشید اغلب اوقات سعی می کنید که جستجو یا اجرای برنامه ها را در پنجره RUN ویندوز انجام دهید. به این نکته حتما توجه کرده اید در مراجعه دفعات بعد زمانیکه هر چیزی در پنجره RUN ویندوز تایپ می کنید یکسری پیشنهادها بصورت لیست شده مشاهده می کنید. در واقع این پیشنهادها تمامی استفاده های قبلی شما در پنجره RUN می باشد که بصورت تاریخچه ملاحظه می کنید. در این مبحث ما نحوه ی حذف تاریخچه RUN ویندوز را بررسی می کنیم.

Delete RUN History آموزش حذف تاریخچه RUN پیشنهادی در ویندوز

Delete RUN History

البته این تاریخچه در استفاده های آتی شما بسیار کارآمد خواهد بود از این حیث که زمان کمتری را صرف تایپ دستورات و اجرای برنامه خواهید کرد، اما این ویژگی شاید گاهی به منفعت شما نباشد و یا نخواهید کاربران دیگر از وضعیت تاریخچه RUN مطلع شوند. بنابراین برای آندسته از کسانی که این ویژگی را دوست ندارند این آموزش مفید می باشد.

ویندوز تمامی پیشنهادی خودکار را در کلید رجیستری RUNMRU ویندوز به آدرس زیر ذخیره می کند. حال ما می خواهیم با ساخت یک فایل با پسوند bat تمامی این تاریخچه را که بصورت خودکار از تاریخچه ویندوز حذف کنیم. البته در مراجعات بعدی RUN کلید رجیستری RunMRU بصورت خودکار مجددا ایجاد و یک تاریخچه جدید ساخته خواهد شد.

 مراحل حذف تاریخچه RUN پیشنهادی در ویندوز:

  • دقت کنید که با کاربر Administrator وارد شوید و در صورت عدم فعال سازی مدیر سیستم بایستی یا ساخت کاربر ویندوز با دسترسی مدیر سیستم ایجاد کنید و یا اینکه در مد ادمین فایلی که در ادامه خواهید ساخت آنرا اجرا کنید.
  • در ابتدا برای ساخت یک فایل با پسوند bat بایستی Notepad ویندوز را باز کنید و دستور زیر را در آن کپی کنید.

  • حالا بایستی فایل را با پسوند bat. بعنوان مثال با نام Clear Run Auto Suggest History ذخیره کنید.
  • حالا بروی فایلی که ساختید کلیک کنید تا اجرا شود.
  • در صورت باز شدن پنجره UAC برای ادامه روند کار بروی بلی کلیک کنید.

توجه داشته باشید که یک Command Prompt بصورت سریع باز و بسته خواهد شد و تغییرات بروی رجیستری ویندوز شما با راه اندازی مجدد سیستم اعمال میشود. بعد از راه اندازی مجدد می توانید مشاهده کنید که با تایپ هر کلمه ی، دیگر در کادر محاوره پنجره RUN ویندوز هیچ چیز مشاهده نخواهید کرد.

منبع: فناوری اطلاعات پارسیا

لطفا سوالات خود را در انجمن های گفتگو مطرح کنید.

مطالب مرتبط

بازدیدها 1891
فیلم آموزش بلاک کردن آدرس IP کامپیوترهای شبکه در ویندوز فایروال...
فیلم آموزش بلاک کردن آدرس IP کامپیوترهای شبکه در ویندوز فایروال: شبکه کردن کامپیوترها از طریق کابل شبکه و یا شبکه وایرل...
بازدیدها 453
آموزش افزودن متن ورودی در ویندوز
اگر می خواهید در هنگام ورود به ویندوز یک پیغام نمایش داده شود مطابق دستورالعمل زیر بایستی عمل کنید. ابتدا کلیدهای تر...
بازدیدها 318
آموزش جلوگیری اتصال USB کاربران به کامپیوتر...
آموزش جلوگیری اتصال USB کاربران به کامپیوتر: اغلب اوقات ما می خواهیم که از اتصال USB کاربران  به سیستم جلوگیری کنیم. فر...
علی کرم زاده
علی کرم زاده
اغلب اوقات به فراگیری علوم کامپیوتر می پردازم و علاقه زیادی به اینترنت و شبکه های کامپیوتری دارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code